Geschenkverpakking

Yes, je hebt een fantastisch cadeau gekocht voor iemand die binnenkort jarig is. Maar je wilt het graag nog verpakken in een cadeaudoosje. Want wat is een cadeau zonder mooie verpakking? Maak daarom ieder cadeau af met een prachtig geschenkverpakking. Een geschenkverpakking is meer dan het halve werk. Samen ontwerpen en produceren we geschenkdozen met uitstraling.

Geschenkverpakkingen kun je dus gebruiken voor iemand die binnenkort jarig is. Maar ook om je personeel of zakelijke relaties te bedanken, om met de feestdagen eens extra uit te pakken of als cadeauartikel voor je consumenten. Wie ga jij verrassen?

 

Voordelen

  • Goud- of zilverfolie op je geschenkverpakking
  • Mooie 3D UV-spot op je logo
  • Prachtig en waardevol cadeau

Producteigenschappen

Bij Print2Pack heb je een ruime keuze uit originele en vrolijke geschenkdoosjes. Geschenkdoosjes in het zwart of wit? Rond of vierkant? Met of zonder venster? Of wellicht wil je wel een goud- of zilverfolie of een mooie 3D UV-spot op je logo? Het kan allemaal bij Print2Pack. Net als de extra’s, zoals strikjes en lintjes. We denken graag met je mee om een onvergetelijke indruk achter te laten en de verpakking een cadeautje op zich te maken.

Kies je voor een luxe geschenkdoos die een verpletterende indruk op de gelukkige ontvanger achterlaat? Onze creatieve studio adviseert je graag bij het ontwikkelen van een unieke geschenkdoos. Ze werken jouw ideeën uit tot fraaie ontwerpen, zo heb jij een gepersonaliseerde verpakking. De geschenkdozen zijn verkrijgbaar in een A6, A5 en A4.

100% duurzame verpakking
Binnen 3 werkdagen een ontwerp
Verpakking op maat

Ben je op zoek naar geschenkverpakkingen?

Neem contact op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Blijf op de hoogte

Ons proces in 4 stappen

Ontwerp
Prototype
Testen
Levering

Benieuwd naar jouw opties?

Neem contact op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan