Over ons

In 2018 heb ik, eigenaar Rob, een drukkerij gekocht. Met mijn achtergrond in de sales & marketing heb ik deze drukkerij om weten te bouwen tot verpakkingsbedrijf. Mijn droom kwam uit, het hebben van een eigen bedrijf. Ondernemen geeft mij de nodige vrijheid en ruimte om mijn ambities waar te maken.

De markt voor handelsdrukwerk krimpt, maar de doosjes van vouwkarton en golfkarton blijft groeien. De groei van online webshops en de transitie van plastic verpakkingen naar duurzamere kartonnen verpakkingen is daarin de katalysator.

Non-food verpakkingen en middelgrote oplages

We richten ons op non-food verpakkingen en op de middelgrote oplages. Vooral producenten van private labels en mkb bedrijven vormen de kern van onze klanten. Zo werken we voor bekende merken als Kruidvat, Etos, Fletcher en JANZEN. Maar met evenveel plezier voor minder bekende spelers die verpakkingen nodig hebben.

Volledige ontzorging

Als (toekomstige) klant heb je vooral contact met onze orderbegeleiders. Zij zorgen ervoor dat het proces van A tot en met Z goed verloopt en de verpakkingen op tijd worden geleverd. Zij ontzorgen je hierbij volledig indien gewenst. Dat betekent dat ze de technische ontwerpers en/of DTP’ers inschakelen waar nodig. We ondersteunen met het maken van de stanstekeningen, het technische ontwerp en plaatsing van het artwork. Een fysiek model helpt in het ontwikkelproces om de uiteindelijke verpakkingen te visualiseren en intern te testen.

Ben je op zoek naar een partij die snel schakelt, een no-nonsense aanpak heeft en je ontzorgt? Neem dan contact op met een van onze orderbegeleiders. Zij leggen je wel in de watten.

Rob van Dijk – Eigenaar Print2Pack

100% duurzame verpakking
Binnen 3 werkdagen een ontwerp
Verpakking op maat

Ben je op zoek naar de perfecte verpakking van vouwkarton?

Neem contact op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Ons proces in 4 stappen

Ontwerp
Prototype
Testen
Levering