Adventskalenders

Je kunt er in de decembermaand niet meer om heen. Bijna elke drogisterij en beautystore lanceert jaarlijks een adventskalender. Ook zijn er tegenwoordig al varianten met honden- en kattensnoepjes.

Maar stel je eens voor. Jij verkoopt je eigen samengestelde koffie in bijvoorbeeld cups of pads en je wilt jouw klanten ook verrassen met zo’n mooie adventskalender. Of je wilt je relaties bedanken met (h)eerlijke Tiny Tony’s Chocolonely en je boodschap op de adventskalender laten bedrukken. Dan ben je bij Print2Pack aan het juiste adres!

Seizoensartikelen

Seizoensartikelen zoals vrolijke Kerst chocolade, hartjes-snoepjes, paaseitjes, zaadzakjes en bloembollen maar ook koffiecups, blikjes bier, thee, beauty- en verzorgingsproducten, nagellak, kaarsjes, geurverstuivers, wax-melts en ga zo maar door. Het product waar jij trots op bent!

Wij kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden om jouw product te verpakken in een adventskalender. Deze kalenders zijn eigenlijk het hele jaar door toepasbaar, als gift-box bijvoorbeeld! Ook zijn de adventskalenders prima te verzenden en zijn deze in meerdere formaten beschikbaar.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 512 MB.