Private labels

In het afgelopen jaar hebben consumenten bij onder andere supermarkten hun toevlucht genomen tot huismerkproducten.

Huismerken hebben een momentum te pakken. Aan het begin van de COVID-19-crisis verdwenen veel merken van verpakte consumptiegoederen uit de winkelschappen als gevolg van paniekaankopen en het overladen van de voorraadkast. Sommige shoppers, die hun favoriete merken niet konden vinden, kochten in plaats daarvan huismerken – en zijn dat blijven doen. Het feit dat huismerken vaak minder duur zijn dan A-merken heeft ook geholpen nu consumenten die onder financiële druk staan de broekriem aanhalen. Deze twee voordelen – beschikbaarheid en lage prijs – maakten huismerken tijdens de pandemie aanzienlijk aantrekkelijker voor consumenten.

Detailhandel

De verschuiving van de consument naar huismerken komt ook de detailhandel ten goede, omdat huismerken voor hen doorgaans winstgevender zijn. Bovendien kunnen huismerken van hoge kwaliteit een toegewijde aanhang verwerven en een krachtige motor worden voor klantentrouw aan de detailhandelaar.

En daar hoort een professionele, duurzame en impactvolle verpakking bij! Wij werken graag en daarom veel voor private label producenten. Wij snappen dat een mooie, functionele verpakking aantrekkingskracht in het schap moet hebben en ook value for money. Wij leveren die extra toegevoegde waarde tegen een scherp en marktconform tarief.

We ontzorgen je bovendien van A tot en met Z, dus ook als een verpakking aangepast moet worden kun je op ons rekenen!

100% duurzame verpakking
Binnen 3 werkdagen een ontwerp
Verpakking op maat

Wij werken veel voor private label producenten

Neem contact op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Blijf op de hoogte

Ons proces in 4 stappen

Ontwerp
Prototype
Testen
Levering

Benieuwd naar jouw opties?

Neem contact op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan