Flesverpakking

Een mooie fles wijn, speciaalbier, whisky, wodka of andere heerlijke drank verdient een passende presentatie. Bij ons vind je gegarandeerd de flesdoos die bij jou aansluit. Standaard met een autolock bodem, zodat de bodem voldoende sterk is en het doosje zich makkelijk laat opzetten.

Voorzien van een luxe verdeling met goudfolie, UV spot of een mooie soft touch laminaat is de verpakking al een cadeau op zich. Doordat we gaan voor maatwerk is de doos exact gepast voor de fles die erin gaat. Hierdoor is de fles uitstekend beschermd en hoeft er niets opgevuld te worden. Wij draaien onze hand niet om voor dozen met speciale wensen.

 

Voordelen

  • Maatwerk wijndoos is een meerwaarde ten opzichte van een standaarddoos
  • Een wijndoos verdient een luxe veredeling
  • Versterkt je merkwaarde

Producteigenschappen

Ben je op zoek naar opvallende cadeauverpakkingen voor flessen wijn, speciaalbier of sterke drank? Of wil je dit jaar een superorigineel relatiegeschenk voor je bedrijf? Ga dan voor een persoonlijk ontwerp en geef je flesverpakkingen een bijzondere meerwaarde! Bij ons kun je flesdozen met je eigen bedrijfslogo, een persoonlijke boodschap of een sfeervolle afbeelding laten bedrukken.

100% duurzame verpakking
Binnen 3 werkdagen een ontwerp
Verpakking op maat

Ben je op zoek naar flesverpakkingen?

Neem contact op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Blijf op de hoogte

Ons proces in 4 stappen

Ontwerp
Prototype
Testen
Levering

Benieuwd naar jouw opties?

Neem contact op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan