Giftboxen & displays

Een goede verpakking is al een cadeautje op zichzelf! Leg je personeel eens in de watten of verras je zakelijke relaties met een mooie verrassing box. Pak uit met je product en zet haar in de schijnwerpers met een fantastische display, omzet gegarandeerd.

 

Giftboxen

Wanneer je een cadeau geeft is het leuk om die te versturen in een giftbox. Onze giftboxen kun je in verschillende kleuren laten bedrukken. Onderdeel van ons assortiment is een giftbox op maat. Wij werken met standaardmaten en het is zeker mogelijk om de box naar jouw persoonlijke wensen aan te passen. Daarnaast kun je de giftbox zo luxe maken als je zelf wilt. Met of zonder veredeling, bijvoorbeeld een mooie goud- of zilverfolie? Geen probleem. Een cadeautje, dat moet het zijn. Een extra omzet generator in de retail of online, dat is wat een goede geschenkdoos doet.

Displays

Een originele, opvallende display is onmisbaar voor de verkoop van je product. De manier waarop een product wordt gepresenteerd is erg belangrijk. Met de juiste product- en/of merkpresentatie worden zowel de eigenschappen als de uitstraling van het product versterkt. Print2Pack beschikt over zowel gestandaardiseerde displays als volledig op maat samengestelde en ontworpen displays.

Unieke presentatie 

Display materialen helpen je product te onderscheiden van hetgeen dat de concurrentie aanbiedt. Zowel producenten als winkeliers en retailers merken de meerwaarde van een display aan de toenemende vraag.

Voordelen van displays die op maakt gemaakt kunnen worden:

  • Displays kunnen aangepast worden aan het assortiment.
  • Displays kunnen worden aangepast aan het winkelformaat, de winkelbeleving, de afdeling en locatie waar ze geplaatst worden.
  • Gericht ontworpen displays brengen de waarde van een merk over.
  • Displays kunnen een emotionele ervaring creëren.
  • Displays voldoen aan de praktische voorwaarde dat ze in iedere werkomgeving uitstekend tot hun recht komen.
100% duurzame verpakking
Binnen 3 werkdagen een ontwerp
Verpakking op maat

Heb jij een giftbox of display nodig?

Neem contact op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Blijf op de hoogte

Ons proces in 4 stappen

Ontwerp
Prototype
Testen
Levering

Benieuwd naar jouw opties?

Neem contact op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan