Sleeves

Je hebt het vast weleens gezien: een bedrukte huls of hoes om een product. Denk aan een kant-en-klaarmaaltijd die zo in de magnetron kan. Deze bedrukte huls of hoes wordt een sleeve genoemd. Door een sleeve om een verpakkingen heen te schuiven maak je van een kaal product een aantrekkelijk product met een hoge attentiewaarde in het schap.

 

Voordelen

  • Meer informatie: Je kunt veel meer informatie kwijt op een sleeve dan op een etiket. Denk aan een ingrediënten declaratie, beschrijving van de herkomst van een product of de productiewijze.
  • Beschermt het product: Een sleeve beschermt het product en kan tegen een stootje, twee vliegen in één klap.
  • Voordeliger: Sleeves zijn voordeliger dan een compleet doosje, want er is minder materiaal voor nodig.

Producteigenschappen

Je kunt veel informatie kwijt op een sleeve. Denk aan een ingrediënten declaratie, beschrijving van de herkomst van een product of de productiewijze. Tevens beschermt een sleeve het product en kan het tegen een stootje. Twee vliegen in één klap. Sleeves zijn voordeliger dan een compleet doosje. Er is minder materiaal voor nodig. Tevens houdt de klant zicht op het product dat verpakt is. Dus: is een compleet doosje niet nodig en wellicht te veel van het goede? Denk dan aan een mooie sleeve voor om je product.

100% duurzame verpakking
Binnen 3 werkdagen een ontwerp
Verpakking op maat

Ben je op zoek naar sleeves?

Neem contact op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Blijf op de hoogte

Ons proces in 4 stappen

Ontwerp
Prototype
Testen
Levering

Benieuwd naar jouw opties?

Neem contact op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan