Print

Print

Brochure hier, visitekaartje daar. Thuis en op je werk word je overladen met drukwerk. Voorkomen dat je op de grote stapel belandt? Zorg dan voor iets bijzonders. Iets wat opvalt. En exclusief is dankzij een kleine oplage. Pas dan maak je écht indruk. Print2Pack creëert en realiseert, speciaal voor jou.

Beste oplossing

Als je iets geeft, geef dan wat moois. Of het nu gaat om een brochure, boek of banner, Print2Pack voegt waarde toe aan jouw marketing en communicatie. De investering moet onderaan de streep immers wat opleveren. Daarbij denken we verder dan alleen print. Samen met onze startup Reble komen we altijd tot de beste oplossing.

Kleine tot middelgrote oplages

Print2Pack is gespecialiseerd in kleine tot middelgrote oplages. Daarnaast zijn we in staat om drukwerk te personaliseren of te voorzien van een bijzondere afwerking. Kortom: het technisch ontwerp dat we creëren, kunnen we ook realiseren. Het liefst tonen we je ons ambacht aan de pers. Omdat we begrijpen dat dit tijd kost, sturen we je per mail een duidelijke presentatie van het ontwerp. Want pas als alles klopt, laten we de persen draaien.

Zo werkt het

 • Onze designers maken een ontwerp.
 • Per mail sturen we je een duidelijke presentatie van het ontwerp.
 • Als alles klopt, vervaardigen we jouw drukwerk in de gewenste oplage.

        
 • Print2Pack
 • Nieuwstad 30, 7251 AH Vorden