Packaging

Packaging

Van een lach op je gezicht tot de bevestiging dat je het juiste product in handen hebt. Je weet het uit ervaring: de verpakking verkoopt het product. Je wilt ermee opvallen. Actie na actie. Seizoen na seizoen. Dat vraagt om een sterk ontwerp en kleine tot middelgrote oplages. Print2Pack helpt je van idee tot schap.

Sterk ontwerp

Print2Pack maakt een verpakking speciaal voor jouw product. Met ons team van designers denken we mee over een functioneel, opvallend en herkenbaar technisch ontwerp. Van een gepersonaliseerde boodschap tot een deksel met een bijzondere vorm, er is van alles mogelijk. Wil je het ontwerp zien, voelen en testen? Dat kan. We mailen een 3d-ontwerp en produceren al vanaf één exemplaar, waardoor een prototype zo is gemaakt.

Kleine tot middelgrote oplages

Met onze technieken bieden we kleine tot middelgrote oplages tegen een betaalbare prijs. Hierdoor heb je weinig voorraad, onderneem je duurzaam en kun je slim op acties inspelen. Omdat we een groot deel van de afwerking zelf uitvoeren, schakelen we snel. En leveren we just-in-time.

Zo werkt het

 • Onze designers maken een technisch ontwerp dat past bij jouw product.
 • Het 3d-ontwerp toont de verpakking van alle kanten.
 • Indien gewenst ontvang je een prototype, zodat je de verpakking kunt testen in jouw productiestraat.
 • Als alles klopt, vervaardigen we jouw verpakking in de gewenste oplage.

Meer weten?

Ben je benieuwd hoe je de uitstraling van jouw verpakking verder kunt verbeteren? Wil je een nieuwe verpakking laten maken? Of zoek je een drukker voor een bestaand ontwerp? Neem gerust contact op!


        
 • Print2Pack
 • Nieuwstad 30, 7251 AH Vorden